You see...

Hei!
Eg har eit lite problem...vel... Det er ikkje mitt problem, men min venninne. Ho går i 10. Klasse og ho har (som alle andre) bare tre veker igjen på skulen. Ho er ein kjempe skjønn jente og ho er veldig flink til å gi råd når det gjelder kjærlighet. Men ho er ikkje så flink til å lytte på dem sjølv. I det siste har ho blitt veldig god venn med ein gutt som ho likte før. Han holder rundt henne, får øyenkontakt med henne og henger med henne kvar dag i friminuttet. Hennes følelse for han har begynt å komme tilbake. Ho seier til meg heile tida at ho er usikker på om han liker henne tilbake. Vennene hennes ser at det er noko på gang og til og meg eg ser det, og eg går ikkje på sama skule som henne. Grunnen til at eg nevnte det med at det er bare tre veker igjen på skulen er fordi ho har så lang tid igjen før klassen hennes splittes opp. Avstanden mellom ho og han er ein lita stykke og det er skjelden at dei møtast i fritida. Det eg meiner er at viss ikkje ho gjer noko med da så blir det sikkert ingenting av det. Det er synt. Eg har prøvd å gi henne råd men eg er ikkje så flink til da.

Vil dere hjelpe meg å gi råd til henne?

-Didi

Én kommentar

Katrine

29.05.2013 kl.21:00

Jeg vil si at hun må ta litt mot til seg og bare si til ham hva hun føler, men jeg vet selvølgelig at det er vanskelig og at hun nok er redd for å bli avslått, den følelsen har vi alle når vi skal gjøre sånt, men det er det beste jeg kan anbefale/råde henne om :) Håper det går rette veien!

Skriv en ny kommentar

WhiteRose

WhiteRose

0, Bergen

Hei! På denne bloggen blir det lagt utt litt av kvart. Eg blander veldig ofte nynorsk og bokmål så eg beklage for det. Kommenter gjerne for eg vil gjerne lese dem. Eg heiter eigentlig Heidi, men mitt kalle navn er Didi, som dere sikkert har skjønt.

Kategorier

Arkiv

hits