Just the way you are <3

Hei!

Kvar dag hører eg eller leser eg at folk klager på eitt eller anna. Og dei aller fleste klager på kroppen sin og livet deiras. Eg er så tjukk, ansikete mitt er så teit, eg får med aldri kjæreste, live suger. Tenk over det.. Det er alltid noko med livet som ein aldri blir fornøyd med. Da er det tre punkt som ein kan gjere:

- Gjere alt for å få den parfekte kroppen.

- Ser seg sjølv i speilet og seier til seg sjølv at ho er parfekt akkuratt slik ho er og treng ikkje å gjere noko for å få andre til å like deg bedre.

- Bli deppa for å ha den mest forfedelige kroppen i verden.

Sånn eg ser på det så er det alle forskjellige og har forskjellige former på kroppen. Nokon trener og andre gjer ingen ting for å forandre formen. Da er det ein viktig ting å huske på uansett. Du er nydeleg akkuratt slik du er. Du er unik og ingen er lik deg. Vær stolt over hvem du er. 

Eg skal ikkje sei at eg er mykje meir betre enn dere eller at eg er meir fornøyd med kroppen. Eg kan sei at eg trener ikkje så mykje og eg ønsker å få "sommarkroppen" som dei fleste andre. Det er ting som ein ønske å gjere noko med og noko kan man bare ikkje endre på. Eg er ikkje den penaste eller den mest parfekte, men eg er flott som eg er.

Håper dere andre kan tenke litt slik. Dere alle er fantastiske!

Her er ein youtube link som passar til dette innlegget (sorry for ingen video direkte på bloggen. Litt problem med å lasta inn videoen)

http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk&feature=endscreen&NR=1

 

- Didi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

WhiteRose

WhiteRose

0, Bergen

Hei! På denne bloggen blir det lagt utt litt av kvart. Eg blander veldig ofte nynorsk og bokmål så eg beklage for det. Kommenter gjerne for eg vil gjerne lese dem. Eg heiter eigentlig Heidi, men mitt kalle navn er Didi, som dere sikkert har skjønt.

Kategorier

Arkiv

hits