Ikkje lenge igjen!

Kan ikkje tro det! Mindre enn to måndar igjen til jul! Er det bare meg som føler at dette skulehalvåret har gått fort? Selv om det er mindre enn to måndar igjen til jul så er da litt for tidleg å selge julebrus, pepperkaker, kakemenn og andre "typisk" jule varar i butikken. Det ødelegge litt av julestemninga som ein får til jul. Det er veldig dumt å få julestemning så tildleg slik at vi nesten mister julestemningen til jul. Sjølv om da er tidleg så kjøpe julevarer så er det mange som er glade for at det har kommet til butikken. Eg trur dei ikkje bryr seg om det er for tidleg eller ikkje. Det er sikkert nokon som ikkje har kjøpt noko jule varer fordi dei vil vente til desember og dei har eg STOR RESPEKT til :) 

Eg veit ikkje kor du bor i Norge, men her eg bur er det ikkje snø eller så veldig kalt. Det er fantastisk! Slepper å tenke på om eg kommer til å fryse idag eller om eg må a på meg lue og votter/hansker. Det er sikkert andre som ikkje har fått snø enda og dei synest sikkert óg at det er skikkeleg deilig! Det er greit med lite kulde nå, men når det nærmer seg desember synest eg at det hadde vore greit med snø. 

Kva meiner dere om dette?

- Didi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

WhiteRose

WhiteRose

0, Bergen

Hei! På denne bloggen blir det lagt utt litt av kvart. Eg blander veldig ofte nynorsk og bokmål så eg beklage for det. Kommenter gjerne for eg vil gjerne lese dem. Eg heiter eigentlig Heidi, men mitt kalle navn er Didi, som dere sikkert har skjønt.

Kategorier

Arkiv

hits